ĐỐNG HỒ 20-11

Tài nguyên dạy học

Hỗ trợ trực tuyến

  • (nguyenvanquan)

Điều tra ý kiến

Bạn thấy trang này như thế nào?
Đẹp
Đơn điệu
Bình thường
Ý kiến khác

Thống kê

  • truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Thành viên trực tuyến

    0 khách và 0 thành viên

    Ảnh ngẫu nhiên

    Video_13cailuongEnglish.flv Chuc_mung_nam_moi_2013_41.swf Happy_new_year_2013_2_1.swf Chuc_mung_nam_moi_2013_4.swf Chuc_mung_nam_moi_2013.swf Chuc_mung_nam_moi_2013_3.swf Chuc_mung_nam_moi_2013_2.swf Chuc_mung_nam_moi_2013_1.swf Chuc_2013_Quang_loan.swf Loan_dem_giang_sinh_2012.swf Love2.swf Giang_sinh_yeu_thuong_2012.swf Lam_nhac_t_thu.swf MOV04486.flv DSC04488.jpg DSC04446.jpg DSC04439.jpg DSC04427.jpg DSC04453.jpg DSC04463.jpg

    Từ trái sang phải

    "Mỗi ngày đến trường là một ngày vui"

    LIÊN KẾT WEB

    Điểm tin trong ngày:

    MỜI BẠN CÙNG DU LỊCH

    Liên kết web

    Chào mừng quý vị đến với Website của Nguyễn Văn Quân.

    Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tư liệu của Thư viện về máy tính của mình.
    Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay ô bên phải.

    Đề và hướng dẫn làm bài môn Tiếng Anh tuyển sinh vào THPT ngày 21.6.2013 tại thành phố Hồ Chí Minh .

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn: N V Q
    Người gửi: Nguyễn Văn Quân (trang riêng)
    Ngày gửi: 17h:35' 21-06-2013
    Dung lượng: 49.0 KB
    Số lượt tải: 26
    Số lượt thích: 0 người
    KÌ THI TUYỂN SINH LỚP 10 TRUNG HỌC PHỔ THÔNG
    Khoá ngày 21 tháng 06 năm 2013 tại TP.HCM
    Môn thi : ANH Thời gian: 60 phút (không tính thời gian giao đề)
    I. Choose the word/ phrase (A, B, C or D) that best fits the space in each sentence. (2.5 pts)
    1. - “_______ stay with Vietnamese friends in the college dormitory?”
    - “Sorry, but I disagree with you, Ben. There’s no chance to practice speaking English then.”
    A. I think B. How can we C. What about D. Why don’t we
    2. The Lunar New Year normally comes _______ late January or early February.
    A. at B. in C. on D. since
    3. Lan walks past the boutique everyday_______ her way to school.
    A. through B. at C. on D. from
    4. Auld Lang Syne is a song _______ is sung on New Year’s Eve.
    A. it B. whose C. when D. that
    5. After an hour walking between the green paddy _______, we finally reached the village entrance.
    A. fields B. courts C. yards D. places
    6. Areas in the countryside can _______ some rain during the day.
    A. reach B. wish C. expect D. turn
    7. We shouldn’t do_______bad to the environment.
    A. nothing B. anything C. everyone D. someone
    8. _______ television, people can get the latest information and enjoy interesting programs.
    A. Though B. Because C. Therefore D. Thanks to
    9. The Internet is now_______ not only in cities, but also in the countryside.
    A. careful B. available C. helpless D. interested
    10. – “Could you do me a favor, please?”
    - “_______”
    A. Let me help you. B. Yes, go ahead!
    C. No, Thanks. I’m fine. D. Sure. What can I do for you?

    Answers:
    1. D 2.B 3.C 4.D 5.A
    6. C 7.B 8.D 9.B 10.D

    II. Choose the underlined word or phrase (A, B, C or D) that needs correcting. (0,5 pt)
    11. My uncle doesn’t care how much does the car cost; he is buying it anyway.
    A B C D
    12. Stop making so much noise or the neighbors will get angrily.
    A B C D

    Answers: 11. B 12. D
    III. Choose the word (A, B, C or D) that best fits the blank space in the following passage. (1,5pts)
    Many countries in Asia, such as Japan, Taiwan, the Philippines, Indonesia, are very (13) _______ to the Pacific Rim which is (14) _______ as the “Ring of Fire”. These countries are affected by more earthquakes and volcanoes than anywhere else in the world. People in these countries may (15) _______ landslides, liquid rock, ash and tidal waves as a result. In June 1991, Mount Pinatubo (16) _______ the Philippines erupted. Despite scientist’s advance warning of the (17) _______, hundreds of people were killed. The area around the volcano was badly damaged. Flows of very hot ash and liquid rock forced people to run away from the area. They were not able to go back (18) _______ several months afterwards.
    13. A. close B. similar C. used D. pleasant
    14. A. know B. knew C. known D. knowing
    15. A. experience B. enjoy C. take D. discover
    16. A. at B. in C. on D. from
    17. A. tornado B. storm C. eruption D. earthquake
    18. A. since B. on C. before D. until

    Chú ý: Thí sinh chỉ ghi mẫu tự A, B, C, hoặc D vào ô trả lời

    Answers:
    13.A 14.C 15.A
    16.B 17.C 18.D

    IV. Read the passage, then decide if the statements that follow it are True or False. (1.0 pt)
    It might sound strange to you but these are some important rules. If you want to pass examinations, then study grammar. However
     
    Gửi ý kiến